PatinaA corten acél speciális tulajdonságai miatt oda kell figyelni a következőkre:

• Az állati vizeletben és a madárürülékben található savak, valamint egyes sóoldatok megtámadják és szétmarják a védendő patinát, ezért ezektől a corten kerti eszközöket védeni kell.

• A corten felület az első hónapokban foltot hagyhat a ruhán, ezért termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy használatuk közben ennek veszélyét minimalizáljuk. Amennyiben szükséges, felületkezeléssel ez a probléma az első pillanattól kiküszöbölhető.

• Terméskő, betonlap burkolaton a corten tárgyakról a patinásodás kezdeti stádiumában kis mennyiségű rozsda oldódhat le, amely a burkolatot elszínezheti. Ez kivédhető az első 3-4 hónap során alátét tálcával, vagy ideiglenes helyen történő kültéri tárolással, egy szennyezésre nem érzékeny felületen. Ha erre nincs lehetőség, a termék gyártása során speciális felületkezeléssel megakadályozható a rozsda kezdeti lemosódása is.

© 2022 Cortars

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.